Hintahaarukka Min. Max.

Lomahuoneistot myytävänä ja vuokrattavana Puerto Marina, Benalmádena Costa, Espanja

Hyvä vieraamme, kutsumme teidät lämpimästi tervetulleeksi Benalmadenan tasokkaaseen ja tyylikkääseen huvivenesatamaan sekä lähistöllä sijaitseviin muihin tarjoamiimme lomakohteisiin.

Pääosin asuntomme sijaitsevat Espanjan Aurinkorannikolla, Costa del Solilla, Benalmadenan huvivenesataman sydämessä. Huoneistot ovat ihanteellisia niille, jotka etsivät rauhallista, korkeatasoista lomanviettopaikkaa.

Benalmádenan huvivenesatama on kaksi kertaa äänestetty maailman hienoimmaksi huvivenesatamaksi. Sataman alueella on runsaasti aktiviteettia koko perheelle, ensiluokkaisia ​​ravintoloita, kahviloita, baareja, kauppoja sekä mukava ​​yöelämä. Tarjoamme teille parhaan lomakohteen ja hyvän palvelun olette sitten tulossa vain muutamaksi päiväksi tai useammaksi kuukaudeksi.

Mitä tarjoamme:

Kaikki Huvivenesataman huoneistomme ovat tilavia ja niistä on näkymät merelle, venesatamaan, vuorille tai rannalle. Asunnoissa on marmorilattiat ja ne on täysin kalustettu ja varusteltu. Jokaisessa huoneistossa on tv, lämmitys / ilmastointi, jääkaappi-pakastin, liesi, astianpesukone, pesukone jne.

Majoitusvaihtoehtoina on studio, yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta (kaikissa makuuhuoneissa on oma kylpyhuone), olohuone, keittiö ja parveke erinomaisilla näkymillä.

Tarjolla on nyt myös muita mukavia kohteita Aurinkorannikolla, kuten mm. täyden palvelun senioriasuntoja Benalmadenassa (osoitteessa www.Sensara.fi), huviloita Mijasissa ja Fuengirolassa sekä hotellikohteita Fuengirolassa sekä Marbellassa.

Olemme palvelleet asiakkaitamme Costa del Solilla Benalmadenassa jo vuodesta 1997 Tule vieraaksemme niin teemme parhaamme, jotta lomastasi tulisi täydellinen!

Nina & Ismo Ivakko & West Wind Rentalsin väki

Uusimmat kohteeet

Kohteet kartalla